Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (3.47 secunde)
Cel putin doi oameni au murit si peste 20 au fost raniti in bombardamentul rusilor. ... Armata Moscovei a lansat aproape 100 de raiduri aeriene in weekend pe zone largi din estul si sudul tarii, inclusiv la Zaporojie.
opt oameni au murit si 14 au fost raniti in noaptea de joi spre vineri de un tanar care a deschis focul la intamplare intr-un sat situat la 60 de km de Belgrad. Unii raniti sunt in stare critica.
Potrivit unui bilant provizoriu, 40 oameni au fost omorati si peste 100 sunt raniti. Atacatorii au aruncat o grenada care a declansat un incendiu.
Expertul a vorbit si despre instinctele de supravietuire ale oamenilor prinsi in clubul groazei in momentul dezlantuirii infernului din clubul Colectiv, dar si despre ipotezele lansate pe piata imediat dupa tragedie.
Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a confirmat ca 18 persoane au decedat si alte zeci sunt ranite. ... "Cei care incearca sa intervina si sa calmeze sunt angajatii Ministerului de Interne. Este o mobilizare foarte buna din partea MAI, Ambulanta si SMURD.
cel putin 50 de persoane au fost ucise si peste 400 au fost ranite, in urma atacului al carui motiv ramane neclar. Suspectul a deschis focul de la etajul 32 al hotelului si s-a sinucis, in momentul in care politia a dat buzna peste el.
Bilantul cutremurului de duminica seara a ajuns la 402 morti in cele doua tari, devenind astfel cel mai mortal de anul acesta depasindu-l pe cei din Mexic a carui bilant a fost de 396 de morti.
Imaginile si informatiile care reflecta durerea umana sunt cele mai cautate. ... Sexul si durerea. ... Daca la prima nu mai trebuie nici un fel de comentarii, la cea de-a doua, durerea, exista tot un soi de satisfactie interna, nascuta din neputinta si mila.
Ioani Horatiu Ioan Specialitate - Neurochirurgie Competente si specializari - Tratamentul herniei de disc;
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului. Insa, in luna August a aceluiasi an, ofensiva sovietica reinnoita ameninta transformarea intregii tari in teatru de razboi.
Evolutia inflatiei din luna august, usor mai optimista decat asteptarile pietei, ar putea determina Banca Nationala sa mentina sau chiar sa scada dobanda de politica monetara in acest an, ceea ce se va reflecta intr-o depreciere a leului fata de euro, considera analistii economici.
Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi. Pana la data inceperii efective a evenimentului se aranjeaza decorul, se fac probe de sunet si se stabilesc ultimele detalii legate de organizare.
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare.
NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Lasati problemele si grijile pentru mai tarziu, incercati sa va relaxati, faceti ce va place. Printre altele, astrologii afirma ca va veti simti mult mai plini de incredere si mai liberi. ... Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare.
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Aproape 70 de strazi din administrarea Primariei Municipiului Bucuresti vor avea sens unic.Introducerea sensurilor unice ar putea rezolva si problema parcarilor de resedinta, sustin reprezentantii Municipalitatii. ... ZECI DE STRAZI SI BULEVARDE, SENSURI UNICE DIN AUGUST IN CAPITALA Soferi, nu va faceti griji!
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
google-analytics.com